Søsætning af MIRA - august 1997
Udsendt 19. januar 2016:
Kære DNB66.
 
Et 50 års jubilæum i vor sammentømrede HB66 klasse er en helt ekstraordinær og spændende begivenhed, som kræver et helt ekstraordinært og spændende arrangement, og det har vi i det hårdt arbejdende festudvalg formået at sætte sammmen. Og jo, det går lidt ud over de velkendte og normale rammer, som vi hvert år til vor fælles glæde har kunnet gennemføre i disse mange år. Men det er jo vort 50 års JUBI.
 
Men det ekstraordinære kræver dit samtykke og hurtige samarbejde.
 
Planen er som følger:
 
EN HB66-UDFLUGT PÅ FEM TIMER MED SKONNERTEN MIRA

Den 3. maj 2016 kl. 11:00 går vi friske og veloplagte ombord på Mira, der ligger ved Admiral-kaj. Vi starter med en velkomstdrink og sejler derefter ud af Københavns Havn - forbi Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Den lille Havfrue, og hvis vi er heldige – forbi Kongeskibet Dannebrog. Så sætter vi sejl, og vi er som gæster altid velkomne til at deltage. Det er en spændende fælles opgave og et meget tilfredsstillende syn, når vinden fylder sejldugen helt ud og driver skonnerten roligt fremad. Og Miras besætning er altid frisk og imødekommende. Læs mere om Mira her.
 
Vi får serveret en buffet på dækket under åben himmel, hvor vejret og udsigten rigtig kan nydes, eller i skibets salon under dæk. Og uanset hvor vi er, kan vi for alvor få talt sammen om både fortid og nutid.
Der er god tid til at beundre Danmark fra søsiden med en drink i hånden, inden vi vender tilbage til København. Gaffelsejlene pakkes sammen, og oplevelsen sætter sig fast i hukommelsen med blussende kinder, saltvandsduft i håret og skønne billeder på nethinden. Planlagt ankomst til Admiralkajen i København er kl. 16:00.
 
Når vi atter er ved kaj, kan vi sammen afgøre, om vi i fællesskab skal forsøge at gøre Nyhavn til et endnu mere festligt sted end det plejer at være.
 
I skrivende stund er der 14 tilmeldinger til dagen, men da vi skal betale lejen af skibet up front, skal du bindende indbetale kr. 765,00, så snart vi giver grønt lys for at planen gennemføres. Ud over udgiften til leje af båden, skal du regne med kr. 265,00 for buffeten excl. drikkevarer på selve dagen.
 
Vi er i festudvalget helt klar over, at dette budget er større end vi plejer, og vi hører gerne fra dig, om du fortsat ønsker at deltage den 3. maj 2016. Vi skal af hensyn til reservationen af MIRA have dit svar senest den 27. januar, og det er VIGTIGT, at vi får din melding til tiden, for ellers smutter MIRA fra os.
 
Vi håber på et hurtigt svar fra alle - og ikke mindst at vi alle 14 ønsker at deltage til dette skønne arrangement - og vi skal for god ordens skyld slutteligt anføre, at vi gennem kontakt til de højere magter har sikret os sol og blå himmel den 3. maj 2016.
 
Og så er det din tur til at sætte dig til tasterne ;-) - og gerne lige nu.
MIRA sejler ud
 
Skonnerten Mira blev bygget ved Rasmus Møllers Værft i Faaborg i 1898
Mira ligger til ved Admiralkajen
Mira ligger til ved Admiralkajen
Leje af MIRA
HUSK: Temperaturen i starten af maj måned er omkring 11 grader - og vandtemperaturen er endnu lavere, og det er derfor vigtigt at have det rigtige tøj på, når vi stævner ud med MIRA den 3. maj 2016.
:: Kontakt :: Per : 40 28 10 92 : per@duelund.pm :: Jens : 40 18 07 50 : k@mpmann.dk :
Lav din egen hjemmeside med mono.net