Nyt fra udvalget

Her finder du de emails, der er udsendt fra udvalget. Du vil finde den senest udsendte øverst. Er du i tvivl om en INFO, så finder du den altid her.
3. marts 2014:

Kære Niels Brocker!
 
Så nærmer sig tiden hvor de gæve, gamle gutter fra HB66 atter skal mødes til hyggeligt samvær.
 
<PastedGraphic-1.png>
I år har vi arrangeret et besøg på Storm P. Museet, Frederiksberg Runddel, hvor vi mødes kl. 11:30 som sædvanligt i ægte Brock-humør.
 
Vi har arrangeret en spændende omvisning på en times tids varighed med billedkunstneren, bladtegneren, skuespilleren og forfatteren Storm P. i centrum. Pris for omvisning er samlet kr. 500,00 + personlig entre pr. kr. 40,00. 
 
 
<PastedGraphic-2.png>
 
Efterfølgende går vi den korte strækning til hjørnet af Frederiksberg Allé og Asgårdsvej, hvor Bjørnekælderen har sørget for en spændende frokostmenu, men forinden tager vi lige et lille smut ned ad Asgårdsvej til nr. 17, hvor Storm P. boede i en ældre Frederiksberg-villa gennem en årrække. Per & Marianne har boet i nr. 19 i en periode af deres liv - dog uden at kende Storm P.
 
Bjørnekælderens menu består af 2 slags sild, rødspættefilet - gravad laks - æg og håndpillede Nordsørejer, tartelet med kylling og svampe - lun leverpostej - ribbensteg med rødkål, 1 slags ost med garniture til en pris a 285,- pr. person. Drikkevarer som sædvanligt excl.
 
Parkering på Frederiksberg sker på anden vis end i f.ex. København. Et godt tip: Køb en dagsbillet til den 23.4. herprint den ud på din egen printer og læg den i forruden. Pris kr. 35,00 for hele dagen.
 
Som sædvanligt ser vi frem til et godt fremmøde, og vi beder dig venligst af praktiske grunde sørge for tilmelding - gerne hurtigst muligt og senest den 1. april til Jens på k@mpmann.dk.
 
Vi glæder os til at se dig den 23. april 2014 kl. 11:30 på Frederiksberg Runddel.
 
De bedste hilsner
 
Per & Jens
 
:: Kontakt :: Per : 40 28 10 92 : per@duelund.pm :: Jens : 40 18 07 50 : k@mpmann.dk :
Lav din egen hjemmeside med mono.net